TIPS BED & BREAKFAST BONAIRE

DUIKEN

Wij werken samen met de duikschool “Wannadive”, op maar 300 meter loopafstand van ons gelegen! Altijd gezellig en hier werken leuke en relaxte mensen, die je met van alles kunnen helpen. Denk aan de huur van luchtpakketten of materialen, boot trips en behalen van je PADI.

www.wannadive.com

Vervoer

Wil je Bonaire echt gaan verkennen? Dan raden wij een auto of scooter aan. Hiervoor werken wij samen met Carrental Bonaire en Scooters Bonaire. Wij maken graag een reservering voor je. Zie hieronder de links voor meer informatie.

www.carrentalbonaire.nl
www.scootersbonaire.com

SURFEN

Op Bonaire heb je 1 van de mooiste windsurfspots van de wereld. Een prachtige baai met helder blauw water, waar schilpadden onder je door schieten. Een unieke ervaring! Wij kunnen windsurflessen of de huur van sets regelen. Ook kitesurfcursussen en de huur op Atlantic beach is via ons te regelen.

www.jibecity.com
www.kiteboardingbonaire.com

Snorkeltrips & watertaxi

Voor Bonaire ligt het eiland “Klein Bonaire”. Hier kun je prachtig snorkelen of aan het witte zandstrand liggen. Je kunt een snorkeltrip doen met de Seacow, waarbij je (bijna) gegarandeerd schildpadden en prachtige vissen kunt zien, of een watertaxi naar het eiland nemen (opstappen op 300 meter loopafstand van ons).

www.seacow-bonaire.com
www.caribewatersportbonaire.com