Wat doen op Bonaire? Onze tips

Weinig te doen op Bonaire? Nee hoor, met onze tips kun je je weken vermaken op dit heerlijke eiland 🙂
Bonaire is een prachtig eiland en er zijn volop dingen te doen. Denk aan snorkeltours, zeil- of duiktrips en excursies naar het Nationale Park. Of ga je liever een Kayak tour door de mangrove doen?

DUIKEN

Wij werken samen met de duikschool “Wannadive”, op maar 300 meter loopafstand van ons gelegen! Altijd gezellig en hier werken leuke en relaxte mensen, die je met van alles kunnen helpen. Denk aan de huur van luchtpakketten of materialen, boot trips en behalen van je PADI.

www.wannadive.com

Autohuur

We werken samen met www.carrentalbonaire.com  Zij bieden de beste service en zijn een van de voordeligste op het eiland. Op hun website kun je de verschillende type auto’s vinden, die geschikt zijn voor het Nationale Park of duiken. Wij kunnen een reservering voor jullie maken. Ideaal is dat ze de auto komen brengen en ook weer ophalen.  

Zeilen

Saling charter Bonaire
Een aanrader! Gelegen aan de pier langs de boulevard. Elke zaterdag Happy Sailing van 15:00 – 18:00 uur. De prijs is $ 30,- per persoon. Meer informatie via ons of www.sailingcharterbonaire.com.

Scooter- of fietsverhuur

We werken samen met www.scootersbonaire.com Zij hebben de beste scooters en fietsen op het eiland en bieden een goede service als er iets is. Wij kunnen een reservering voor jullie maken. Ook zij kunnen je ophalen. Scheelt weer lopen 🙂 

SURFEN

Op Bonaire heb je 1 van de mooiste windsurfspots van de wereld. Een prachtige baai met helder blauw water, waar schilpadden onder je door schieten. Een unieke ervaring! Wij kunnen windsurflessen of de huur van sets regelen. Ook kitesurfcursussen en de huur op Atlantic beach is via ons te regelen.

www.jibecity.com
www.kiteboardingbonaire.com

Snorkeltrips & watertaxi

Voor Bonaire ligt het eiland “Klein Bonaire”. Hier kun je prachtig snorkelen of aan het witte zandstrand liggen. Je kunt een snorkeltrip doen met de Seacow, waarbij je (bijna) gegarandeerd schildpadden en prachtige vissen kunt zien, of een watertaxi naar het eiland nemen (opstappen op 300 meter loopafstand van ons).

www.seacow-bonaire.com
www.caribewatersportbonaire.com