Wat doen op Bonaire?

Bonaire is een prachtig eiland en er zijn volop leuke activiteiten te doen. Denk aan snorkeltours, zeil- of duiktrips en excursies naar het Nationale Park. Of ga je liever een Kayak tour door de mangrove doen?

We voorzien je graag van informatie.

 Onze huur auto’s

Huur een van onze auto’s voor een tour over het eiland. Vraag ons om een vrijblijvende offerte.

Duiken

Wij hebben een samenwerking met de duikschool “Wannadive”, op maar 300 meter loopafstand van ons gelegen! Deze gecertificeerde duikschool kan je helpen met de juiste keuze van duikopleiding, luchtpakketten, uitrusting, boot trips en behalen van je PADI.

www.wannadive.com

Zeilen

Zeilen op Bonaire

Op Bonaire kun je bij diverse ondernemingen zeiltripjes boeken.

http://bluebaybonaire.com

http://www.solobonsailing.com

http://epictoursbonaire.com

Scooter- of fietsverhuur

We werken samen met Scooters Bonaire. Zij hebben de beste scooters en fietsen op het eiland en bieden een goede service. Wij kunnen een reservering voor jullie maken. Vraag ons om een vrijblijvende offerte.

KITE / SURFEN

Op Bonaire heb je 1 van de mooiste windsurfspots van de wereld. Een prachtige baai met helder blauw water, waar schilpadden onder je door schieten. Een unieke ervaring! Wij kunnen windsurflessen of de huur van sets regelen. Ook kitesurfcursussen en de huur op Atlantic beach is via ons te regelen.

www.jibecity.com
www.kiteboardingbonaire.com

Snorkeltrips & watertaxi

Voor Bonaire ligt het eiland “Klein Bonaire”. Hier kun je prachtig snorkelen of aan het witte zandstrand liggen. Je kunt een begeleide  snorkeltrip ondernemen met de Seacow, waarbij je (bijna) gegarandeerd schildpadden en prachtige vissen kunt zien, of neem de watertaxi naar Klein Bonaire (opstappen bij Karels Beachbar).

www.seacow-bonaire.com
www.caribewatersportbonaire.com