Flamingo's Bonaire

Column week 3 – Het vertrek

Zaterdag 25 juni was het dan zover. De dag van ons vertrek was aangebroken en ons avontuur ging beginnen. Spannend! Maar ook blij dat het eindelijk zover was.

Na een emotioneel afscheid stapten we het vliegtuig in en vlogen we onze droom tegemoet. Hoe heerlijk was het om weer uit het vliegtuig te stappen en de warmte van het eiland te voelen. We gingen als een van de laatsten uit het vliegtuig, wat met drie kinderen al uitdagend is 🙂 Maar de uitdaging werd nog groter…

img_3284

Uiteindelijk aangekomen in de aankomsthal waren er geen bagagekarretjes meer. Daar stonden we dan met vijf koffers (met maximaal gewicht natuurlijk), vijf stuks handbagage, een autostoeltje, een buggy en onze drie kinderen. De karretjes zouden zo wel teruggebracht worden werd ons verteld, maar dit was niet het geval…

Jarl besloot op zoek te gaan naar een karretje en liep de aankomsthal uit, zonder iemand tegen te komen, en pakte buiten een karretje om weer terug te lopen. De douane dacht hier echter anders over.. Je kunt toch niet zomaar weer de aankomsthal inlopen?? Klinkt zo inderdaad heel logisch als je het zo leest 🙂 Maar goed, na het verhaal uitgelegd te hebben dat er nog een gezin stond te wachten in de aankomsthal en dat daar niemand meer was, mocht Jarl naar binnen. Wel weer eerst door detectiepoortjes, riem af, telefoon in bakje, schoenen uit, sleutels in bakje… Gelukkig bleef Jarl heel erg rustig… Of niet… 🙂 Een vriendelijke medewerker hielp ons uiteindelijk met de bagage en konden we de aankomsthal uit, op weg naar ons nieuwe thuis!

De overdracht van de woning zou twee dagen later plaats vinden. Deze twee dagen waren we vooral druk met plannen van bezoekjes aan de notaris, de IND, de bank, het WEB en ga zo maar even door. En natuurlijk onze eerste gasten die al over zes dagen zouden arriveren.

Gelukkig wisten we op dat moment nog niet tegen welke uitdagingen we dezelfde week zouden aanlopen…

Volgende week meer!

Hartelijke groet,

Jarl & Christine & kids
img_2406

Zwembad

Bed and Breakfast Bonaire

Flamingo's Bonaire

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren