Een nieuw jaar

Een nieuw jaar vol met kansen en uitdagingen. Natuurlijk denken wij ook op persoonlijk en zakelijk vlak na wat we willen gaan doen dit jaar.

2017 is zakelijk een goed jaar geweest. Natuurlijk heel veel uitdagingen die wat geld gekost hebben. Hopelijk zullen deze onverwachte kosten dit jaar iets meevallen en kunnen we verder gaan investeren in het pand en appartementen. Want natuurlijk hebben we ontzettend veel ideeën!
Wat denk je van een buitenkeuken? Toch veel fijner om heerlijk buiten te koken? Of een extra wasbak om de duikspullen om te spoelen.. de appartementen een nieuwe look geven.. een extra Palapa huisje.. of zullen we gelijk twee nieuwe appartementen bouwen? Vol met ideeën 🙂

Bed & Breakfast Bonaire

Privé en zakelijk zijn we al bezig om ons leven iets anders in te richten. Dit om de druk er iets af te halen en meer tijd over te hebben voor de echt belangrijke dingen als contact met de gasten en natuurlijk de kinderen.
Zo zijn we ontzettend blij met de schoonmakers die ons helpen met het schoonmaken van de appartementen. Zeven appartementen zijn simpelweg te veel om zelf schoon te maken met de werkzaamheden die we ernaast hebben.
Ook het ontbijt hebben we anders aangepakt. In plaats van het ontbijt klaar te maken, op te dekken, bijvullen, afhalen, afwassen etc etc bestellen we nu een heerlijk ontbijtje bij een broodjeszaak (Between2Buns) en halen we deze elke ochtend op. Verse croissantjes, stokbrood, jus d orange, yoghurtje, fruit… lekker he? We doen het ontbijt in een mooie koelbox en zetten deze voor het appartement neer. Het voordeel is dat het kwalitatief beter is en de gasten zelf kunnen bepalen waar ze lekker gaan ontbijten; Voor het appartement, in de Palapa of ze nemen de koelbox mee naar het strand. Wij halen de koelbox later weer op. Scheelt ons enorm veel tijd en het is zo een win-win situatie.

Verder is het doel om dit jaar nog meer te genieten van elkaar en het eiland. Gek hoe weinig je dingen doet die het eiland zo uniek maken. Denk aan surfen, duiken of het Nationale park bezoeken.
De jongste Sophia wordt ook telkens zelfstandiger, waardoor wij bijvoorbeeld rustiger op het strand kunnen zitten. Heerlijk om de kids zelf te zien spelen op het strand en zelf op een stoeltje met een drankje te kunnen zitten. Dat is wel eens anders geweest met drie jonge kinderen 🙂

Christine is ondertussen begonnen met kickboksen, waar ze enorm enthousiast over is, en gaat ook nog graag naar TRX. Jarl blijft graag beachtennissen en zo hebben we allemaal onze hobby die we graag blijven beoefenen en waar we veel plezier uit halen.

 

In februari komen de ouders van Jarl langs. Moeders voor het eerst en hoe mooi is het om te laten zien hoe wij leven. Sophia begrijpt er niet heel veel van dat opa en oma komen. Voor haar zijn alle oudere mensen opa en oma.

Maar we hebben weer een mooi jaar voor de boeg en zullen jullie natuurlijk op de hoogte houden van de ontwikkelingen. En natuurlijk zijn jullie, onze trouwe lezers, van harte welkom om eens bij ons en van Bonaire te komen genieten. Stuur ons eens een berichtje voor een mooie aanbieding! Och, wat commercieel dit 😉

Tot de volgende!

Jarl & Christine & Kids